English
  Romana
 
 
    Despre
Despre
Profil
Certificari
    Noutati

Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR):

Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, va fi terminat, in forma integrata, pana in jurul datei de 15 februarie 2014 si va fi transmis la Bruxelles.

 

  Detalii

Ministerul fondurilor europene:

Acordul de Parteneriat 2014 - 2020, care va fi transmis Comisiei Europene la sfarsitul lunii ianuarie a.c.

 

  Detalii

Membru acreditat

 
Despre companie

Profilul companiei


Putem spune ca, din 2003 si pana astazi, la Vivalex am reusit sa construim, in primul rand, o echipa capabila sa faca fata cu succes intr-un mediu tot mai dinamic, mai exigent, aflat in continua dezvoltare, concurentei acerbe si cerintelor tot mai complexe din partea clientilor. Aceste lucruri nu fac decat sa ne motiveze si sa ne determine sa intram intr-o competitie permanenta cu noi insine, sa ne impunem noi limite de performanta.

Asadar, fundamental in ceea ce facem este factorul uman. Ne place ceea ce facem (si o facem cu pasiune!) ... ne plac provocarile care ies din "sabloane" si le acceptam fara nici o retinere. Suntem deschisi catre perspective si abordari noi, inovative, credem in confruntarile de idei, credem ca ele pot da nastere unor lucruri de valoare. Suntem constienti de potentialul individual si de personalitatea fiecaruia dintre oamenii nostri, stim ca nu se pot dezvolta decat intr-un mediu deschis, stimulativ, profesional. Stim ca impreuna suntem o echipa redutabila.

In prezent, societatea noastra detine toate resursele materiale si logistice necesare derularii proiectelor existente, si pentru angajarea de contracte noi.