English
  Romana
 
 
    Despre
Despre
Profil
Certificari
    Noutati

Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR):

Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, va fi terminat, in forma integrata, pana in jurul datei de 15 februarie 2014 si va fi transmis la Bruxelles.

 

  Detalii

Ministerul fondurilor europene:

Acordul de Parteneriat 2014 - 2020, care va fi transmis Comisiei Europene la sfarsitul lunii ianuarie a.c.

 

  Detalii

Membru acreditat

 
Despre companie


Vivalex Consult Team este o firma de consultanta in afaceri si management, orientata spre servicii de calitate care sa aduca un plus de valoare clientilor sai oferind o alternativa resurselor proprii necesare dezvoltarii afacerii, dezvoltarii de noi proiecte si gasirii celor mai eficiente strategii de atingere a obiectivelor.
Specializarea noastra fiind elaborarea si implementarea proiectelor finantate prin fonduri comunitare.

Echipa de profesionisti provenind din sectoare de activitate cheie - bancar, financiar, agricol si tehnic - are capacitatea de a elabora documentatia completa necesara obtinerii de fonduri europene pentru toate domeniile eligibile, sa asigure asistenta pe perioada de implementare pana la finalizarea proiectului.

Experienta noastra vasta in implementarea proiectelor din perioada de pre-aderare constand in infiintarea si/sau modernizarea fermelor vegetale si zootehnice, plantatiilor pomicole si viticole, serelor, pensiunilor turistice, unitatilor de procesarea si depozitarea carnii, pestelui, laptelui, cerealelor, si strugurilor ne recomanda ca partener de incredere intreprinzatorilor din Romania.


Cine este Vivalex consult Team ?

Vivalex Consult Team reprezinta, in conditiile unei piete in care concurenta devine din ce in ce mai acerba, increderea in succesul propriei afaceri.

Vivalex Consult Team este o societate infiintata in vara anului 2003, avand ca obiect principal de activitate prestarea de servii de Consultanta in Afaceri si Management.

Tinereatea echipei Vivalex confera capacitatea de adaptare, dinamismul si creativitatea necesara obtinerii succesului in conditiile de risc ce caracterizeaza piata economico-finanaciara a tarii noastre, perfectionand, astfel, in permanenta intreaga activitate ce o desfasuram.

Ce servicii ofera?

Descriere
Serviciile oferite de Vivalex Consult Team se inscriu in sfera consultantei in afaceri, management, marketing, finantari nerambusabile (SAPARD, PHARE, ANIMMC). Experienta echipei de specialisti si colaboratori a adus un plus de valoare paletei de servicii pe care o dezvoltam si perfectionam in permanenta.

De ce Vivalex Consult Team?

Valori
Orice problema are o rezolvare, orice intrebare are un raspuns reprezinta principiul dupa care ne ghidam in activitatea noastra de zi cu zi. Transparenta, onestitatea si franchetea sunt valorile edificatoare pentru procesul nostru de revelare a misterelor fructuoase a notiunii de afacere. Este cunoscut faptul ca o combinatie intre experienta, creativitatea factorului uman si eficienta proiectelor manageriale cantareste mai mult decat populariatea.