English
  Romana
 
 
    Servicii
Consultanta in afaceri
FINANTARI
Documentatii bancare
Achizitii publice
Mystery shopping
SAPARD
    Noutati

Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR):

Programul National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, va fi terminat, in forma integrata, pana in jurul datei de 15 februarie 2014 si va fi transmis la Bruxelles.

 

  Detalii

Ministerul fondurilor europene:

Acordul de Parteneriat 2014 - 2020, care va fi transmis Comisiei Europene la sfarsitul lunii ianuarie a.c.

 

  Detalii

Membru acreditat

 
Servicii

Consultanta in afaceri


Serviciile oferite sunt perfectionate si diversificate, prin suportul intregii echipe de colaboratori, acoperind cat mai profund domeniul Consultantei in afaceri pe care ni l-am propus sa-l furnizam.

Vivalex Consult Team ofera consultanta de tip "taylor made", pentru fiecare client creând un proiect aparte, in functie de tipologia fiecaruia, astfel abordand proiecte din domeniul managementului, marketingului, obtinerea finantarilor nerambursabile prin diferite programe menite sa dezvolte competitivitatea si nivelul economic a tarii noastre in concordanta cu Comunitatea Europeana.

Ca o confirmare a calitatii serviciilor oferite, Vivalex Consult Team a obtinut certificarea ISO International Organization for Standardization in data de 24.07.2006.
Deasemenea Vivalex Consult Team este membra AMCOR (Asociatia Consultantilor in Management din Romania) din anul 2005, obtinand certificatul de atestare in Septembrie 2006, ceea ce confirma ca dispune de premisele necesare pentru a oferii servicii profesionale de consultanta in management si respectand Codul de Consultanta si Training in management din Romania ce este atestat dupa proceduri europene ale Federatiei Europene a Asociatilor Nationale de Consultanta (FEACO).